Próbanyelvvizsga

EUROEXAM angol nyelvű próbanyelvvizsgák a KÖZGÉBEN!

Időpont: 2019. október 16.

Jelentkezési határidő: 2019. október 7.

Jelentkezni a szaktanároknál lehet!

A próbavizsgák díjai

 

Írásbeli

Szóbeli

B2 (középfok)

3 000 Ft

2 800 Ft

C1 (felsőfok)

3 000 Ft

2 800 Ft

Mindenki személyre szóló visszajelzést kap a vizsgán nyújtott teljesítményéről; tanácsot, hogy mire figyeljen, mit fejlesszen ahhoz, hogy a vizsgán majd sikeresen szerepeljen.

A próbanyelvvizsga leírása

A „3in1”nevű vizsga igazán komoly megmérettetés, ahol az „éles” vizsgával teljesen megegyeznek a feltételek, tehát a vizsgázó olyan tapasztalat soron megy végig, mintha valójában vizsgázna. Feladattípusok: olvasott szövegértés, íráskészség, hallott szövegértés.

Ez kb. 2,5 órát vesz igénybe, az eredményeket az Euroexam nyelvvizsgaközpont értékeli ki és küldi vissza, szöveges értékeléssel is kiegészítve! Ennek ára 3 000 Ft/vizsgázó.

A szóbeli próbavizsgázás pedig egy mini tréninggel is felér: amellett, hogy a menete teljesen megegyezik az igazi vizsgával, megpróbálunk mindenkinek személyre szóló, azonnali visszajelzést adni, hogy mire figyeljen, mit fejlesszen ahhoz, hogy a vizsgán majd sikeresen szerepeljen és apró vizsga trükköket is megosztunk a próbavizsgázókkal. Időtartama: 10 perc szótáras felkészülést követően 20 perc vizsgázás, melyen egyszerre két vizsgázó vesz részt. Ez is 2 800 Ft/vizsgázó.

Kategória: